
Sastojci
1 Punjeni muffins s okusom kokosa
1 jaje
100 ml ulja
150 ml vode
150 ml mlijeka
Priprema
1.
Mješavinu za tijesto uspite u posudu i dodajte jaje, ulje i vodu. Miješajte električnom miješalicom dok ne dobijete glatku smjesu (2-3 minute).
2.
Posudice za nabujke (4-6 komada) Ǿ 8-10 cm dobro namažite maslacem (ili uljem). Smjesu za tijesto rasporedite u posudice i pecite u pećnici zagrijanoj na 200 °C oko 20-22 minute.
3.
Kad je pečeno malo ohladite, ali još tople biskvite izvadite iz kalupa i pustite da se ohlade do kraja. Zatim ih prerežite svaki na tri dijela.
4.
Za kremu, u hladno mlijeko dodajte sadržaj vrećice i žlicom miješajte dok se krema ne zgusne. Kremom premažite biskvite da dobijete tortice.
Posluživanje
Pospite ih šećerom u prahu i poslužite.
Savjet
Kremu nakon pripreme odmah nanesite na biskvit.
Primjedbe
Objavi komentar