Rolada s lješnjacima i jagodama



Sastojci  4 osobe
Biskvit
40 g kakaa u prahu Dolcela
2 Vanilin šećera Dolcela
150 g šećera
40g brasna, malo ulja
6jaja
Krema
2 pudinga od vanilije
Mlijeko
Secer
Margarin ili slag po zelji

Priprema
1.
Biskvit

Jaja i šećer pjenasto izmješati. Potom dodati brašno i kakao i staviti na papir za pečenje. Biskvit se peče 15-20 min na 180°C

Kada je biskvit pečen zarolati ga u vlažnu krpu i ostaviti da se ohladi.
2.
Krema

2 pudinga od vanilije skupati u pola lite mlijeka. Šećer stavljate onoliko žlica koliko želite da bude slatko. Ja sam stavila 3 žlice. Kada se puding ohladi dodati malo margarina ili šlaga i sjediniti.

Kremu mazati na ohlađeni biskvit i zarolati.

Pustiti da se sve zajedno stisne i servirati po želji. Voće možete staviti ali ne morate.

Uživajte :)

Primjedbe